Ndërlidhjet

GJENEVË


Ballkani luan rolin kyç në trafikimin e femrave nga Evropa lindore për industrinë e seksit, thuhet në raportin më të ri të Organizatës Ndërkombëtare për Migracion të publikuar në Gjenevë.
Mungesa e kontrollit kufitar, prania e trupave ndërkombëtare dhe nevoja ekonomike ndihmojnë që rajoni të bëhet vend destinacioni dhe tranzit drejt Evropës perëndimore për femrat, thuhet në raport.
XS
SM
MD
LG