Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kosovë është shënuar rënie e aktiviteteve kriminale, falë përpjekjeve të përbashkëta të popullatës, policisë së UNMIK-ut, Trupave Mbrojtëse të Kosovës dhe KFOR-it, ka thënë komandanti i forcës së NATO-s në Kosovë, gjenerali francez, Marsel Valentë.
“Ofensiva jonë kundër armëve ilegale dhe kriminalitet ka qenë shumë efikase dhe dëshmon vendosmërinë e aftësinë tonë për të krijuar qarkullim të sigurt” – tha gjenerali Valentë.
XS
SM
MD
LG