Ndërlidhjet

SHKUP


Policia e Maqedonisë ka shtyrë planet për rikthim në disa fshatra në veri të vendit, ndërsa njësitet e policisë multietnike kanë arritur të patrullojnë për pak orë në vetëm tre fshatra të Gostivarit. Në Çellopek të Tetovës, policia hasi në barrikadat e ngritura nga banorët lokalë. Autoritet e Shkupit dhe vëzhguesit ndërkombëtarë vlerësuan se hyrja në këto momente, është e pasigurt.
XS
SM
MD
LG