Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush, deklaron se Shtetet e Bashkuara do t’i arrijnë qëllimet e tyre në kuadër të fushatës kundër terrorizmit, si brenda ashtu edhe jashtë vendit dhe do t’i sjellin përgjegjësit e akteve të 11 shtatorit para Drejtësisë. Bush e bëri këtë koment në një ceremoni në Pensilvania, pas nënshkrimit të ligjit për mjedisin, që parashikon lëvrimin e 250 milion dollarëve për qëllime ambientaliste.
XS
SM
MD
LG