Ndërlidhjet

BEOGRAD


Jugosllavia dhe Kina kanë vendosur pikëpamje të njëjta për rëndësinë, që në botën e sotme dhe raportet në bashkësinë ndërkombëtare, ka respektimi i sovranitetit dhe integritetit territorial të shteteve egzistuese, ka thënë presidenti Vojisllav Koshtunica pas përfundimit të vizitës në Pekin.
Kjo në R.F.Jugosllave ka të bëjë edhe me Kosovën, duke respektuar Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit, dhe me çështjen e raporteve në federatë, ka thënë Koshtunica.
XS
SM
MD
LG