Ndërlidhjet

ROMË


Programi Botëror për Ushqim i Kombeve të Bashkuara kumtoi se po përgatit një ndihmë, e cila me helikopterë do t’i dërgohet banorëve të viseve veri-lindore të Shqipërisë, që janë izoluar nga bora dhe temperaturat e ulta.
“Situata është kritike e kjo është arësyeja për përgjigjen e menjëherëshme të këtij Fondi”, ka deklaruar në Romë Sadik Malik, drejtor i Fondit për Evropën lindore.
XS
SM
MD
LG