Ndërlidhjet

DUSHANBE


Kryetari i Dhomës së Poshtme të parlamentit rus, Gennady Seleznyov gjatë vizitës në Taxhikistan ka thënë se Rusia duhet të përforcojë praninë e saj në Azinë Qendrore duke shtuar se gjeopolitikisht këto vende i takojnë më shumë sferës së interesave Ruse.
Selezniov ka bërë thirrje t’i jepet fund fushatës ushtarake në Afganistan, dhe ka thënë se është me rëndësi që prania e Shteteve të Bashkuara në Azinë Qendrore të mos bëhet e përhershme.
XS
SM
MD
LG