Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesit e Qendrës koordinuese për Kosovën dhe deputetët e koalicionit “Kthimi” gjatë takimit të nesërm në Beograd do t’i propozojnë udhëheqjes jugosllave dhe serbe, idenë për themelimin e Fondit që me kushte të volitshme do të blinte pronën e serbëve të larguar dhe atyre që nuk shohin mundësi të mbesin në Kosovë, njoftoi Nebojsha Çoviq.
Kjo pronë, që do të blihej nga ky Fond, do të shfrytëzohej pastaj në “emër të Serbisë”, ka sqaruar Çoviq.
XS
SM
MD
LG