Ndërlidhjet

KAJRO


Kongresmeni i Shteteve të Bashkuara,
Dick Gephardt pas bisedimeve në Kajro me preisdentin Hosni Mubarak ka thënë se një diskutim ndërkombëtar nevojitet në të ardhmen për të ndihmuar në luftimin e terrorizmit, por ka ngurruar të mbështesë thirrjet për një konferencë të menjëherëshme anti-terror nën patronatin e Kombeve të Bashkuara, për të cilën insistojnë Egjipti dhe vendet arabe.
Gephardt ka thënë se terrorizmi është kërcënim për cilëndo qeveri dhe cilindo civilizim të botës së sotme,duke shtuar gjithashtu se ka nevojë që të shqyrtohen edhe çështjet ekonomike,politike dhe zhvillimore që terrorizmi të mos kishte ithtarë askund.
XS
SM
MD
LG