Ndërlidhjet

BOGOTA


Presidenti i Kolumbisë, Andreas Pastrana, refuzoi propozimet e Forcave të Armatosura Revolucionare të Kolumbisë për vazhdimin e bisedimeve për paqë duke thënë se po të mos heqin armët kryengritësit dhe të shpallin armëpushimin brenda 48 orëve procesi paqësor ka marrë fund.
I deleguari i Kombeve të Bashkuara, James Lemoyne, tha se plani që kishin propozuar kryengritësit marksistë mund të ishte një hap në drejtimin e duhur, por presidenti Pastrana tha se propozimet nuk ofronin asgjë të re.
XS
SM
MD
LG