Ndërlidhjet

BEOGRAD


Deputetët e koalicionit “Kthimi” bisedojnë gjatë ditës në Beograd me presidentin jugosllav, Vojisllav Koshtunica dhe kryeministrin e Serbisë, Zoran Gjingjit që të formulojnë strategjinë për veprimin e mëtejshëm të këtij koalicioni në Parlamentin e Kosovës, njoftojnë mediat e Beogradit.
Pritet që pas këtyre bisedimeve, koalicioni “Kthimi” do të vendosë se a do të votojnë dhe si do të votojnë deputetët e tij në seancat e ardhshme për zgjedhjen e Presidentit, e pastaj edhe qeverisë së Kosovës.
XS
SM
MD
LG