Ndërlidhjet

UASHINGTON


Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan, u bën thirrje liderëve politikë të Kosovës, që të rreken të gjejnë kompromise për formimin e qeverisë. “Më 17 nëntor të vitit 2001, kosovarët morrën pjesë në një votim historik, në zgjedhjet e para të përgjithshme, duke shprehur kësisoj vullnetin e tyre politik dhe zgjedhur përfaqësuesit për parlamentin e Kosovës. Asnjë parti nuk fitoi shumicën absolute, cfarë do të thotë se bashkëpunimi dhe formimi i koalicioneve është i nevojshëm” – thuhet midis të tjerash në deklaratën e sotme.
XS
SM
MD
LG