Ndërlidhjet

VIENË


Koordinatori i ri i Paktit për Stabilitetin e Europës Juglindore, Erhard Busek, ka thënë në një intervistë për të përditshmen “Kurir” të Vienës se sanimi i ekonomisë së vendeve të Ballkanit është ngushtë i lidhur me zgjidhjen e problemeve politike.
Busek ka thënë se Kosova është problemi më i madh, duke shtuar se meqë atje akoma nuk ka qeveri, nuk ka as partner për negociata.
Në Maqedoni, ka thënë Busek, edhe më tej egziston rrezik i madh për shpërthim të luftës dhe se zgjedhjet e ardhshme do të jenë vendimtare.
XS
SM
MD
LG