Ndërlidhjet

LONDËR


Shkollarë myslimanë dhe të krishterë nga Shtetet e Bashkuara, Britania, Afrika dhe Lindja e Afërt janë tubuar në një konferencë në Londër, që ka për qëllim përafrimin e dy religjioneve, të cilën do te hapë me një fjalim kryeminstri Britanik Tony Blair.
Lideri shpirtëror i 70 milionë anglikanëve të botës, Arqipeshkv George Carey, ka thënë se pas sulmeve terroriste të 11 shtatorit ndaj Shteteve të Bashkuara, është kruciale për paqën në botë që të krishterët dhe myslimanët të zhvillojnë mirkuptim më të mirë për njëri-tjetrit.
XS
SM
MD
LG