Ndërlidhjet

SHKUP


I deleguari special i Bashkimit Evropian në Maqedoni,Alain Le Roi, pas takimit me të gjithë subjektet nënshkrues të Marrveshjes Paqësore të Ohrit, ka thënë se të katër partitë parlamentare janë dakorduar që të kenë një agjendë dhe një orar për miratimin gjatë javëve të ardhëshme të të gjitha ligjeve që dalin nga Marrëveshja.
Në një tjetër zhvillim,e siç ka thënë zëdhënësi i qeverisë, Zoran Tanevski, forcat e policisë etnikisht të përzier kanë hyrë, pa incidente, në lagjen e Teqes ,në Tetovë.
XS
SM
MD
LG