Ndërlidhjet

MOSKË


Shërbimi rus i sigurisë ka tërhequr sot vëmendjen për rrezik të madhë nga sulme terroriste në Moskë.
Viktor Zakharov, shef i këtij shërbimi për sektorin e Moskës, ka thënë se për shkak të operacioneve vijuese ushtarake ruse në Çeçeni ka “mundësi reale për sulm me armë biologjike, kimike dhe radioaktive në Moskë”.
Fushata ushtarake ruse në Çeçeni thuhet se u nxit nga vala e sulmeve ndaj disa ndërtesave që iu mveshën “terroristëve” Çeçenë,kurse presidenti Vlladimir Putin vazhdimisht kërkonë të asimilojë kryengritjen separatiste në Çeçeni me terrorizmin ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG