Ndërlidhjet

NOVI SAD


Kryetari i Reformistëve të Vojvodinës, Miodrag Isakov ka akuzuar kryeministrin e Serbisë, Zoran Gjingjiq se me vetëdije po zhagitë kthimin e autonomisë Vojvodinës “edhe për tre-katër vitet e ardhshme sa ka ndër mend të qëndrojë në pushtet në Serbi”, siç vlerëson Isakov.
Nga përvoja dihet, se gjithçka që tentohej të bashkohet dhunshëm, ”ndahej, çahej dhe shpartallohej, prej RSFJ-së gjer te Kosova, Mali i Zi e tani edhe jugu i Serbisë”, ka vlerësuar kryetari i Reformistëve të Vojvodinës, Miodrag Isakov.
XS
SM
MD
LG