Ndërlidhjet

BISHEK


Shefi i Shtatmadhorisë së forcave të armatosura të Francës, Jean-Pierre Kelche, pas bisedimeve që kishte në Bishek, tha se Parizi do të dërgojë trupa dhe avionë në Kirgistan që të mbështesë operacionet e udhëhequra nga Shtetet e Bashkuara në Afganistan, për aq gjatë sa do të jetë e nevojshme.
Në Varshavë, ministri polak i Mbrojtjes, Jerzy Zmajdzinski, njoftoi se vendi i tij do të dërgojë 275 trupa në Afganistan, nga muaji i ardhshëm.
XS
SM
MD
LG