Ndërlidhjet

PRISHTINË


Liderë të Kosovës kanë deklaruar se me padurim presin të shohin shefin e ri të UNMIK-ut, Michael Steiner në Prishtinë dhe kanë shfaqur gatishmërinë që të bashkëpunojnë ngushtë me te në ndërtimin e institucionve demokratike, ligjit e rendit.
Zyrtarë nga LDK-ja e PDK-ja kanë thënë se Steiner do të “mbulojë vakumin e pushtetit” në Kosovë, pas largimit të Hakerupit, se do të ballafaqohet “me sprova të mëdha” gjatë administrimit të tij, por kanë shfaqur shpresën se “ai do t’ia dalë me sukses”.
“Më në fund kemi një person me autoritet të udhëheqë UNMIK-un” ka thënë Rada Trajkoviq.
XS
SM
MD
LG