Ndërlidhjet

UASHINGTON


Stejt Departmenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka përshëndetur marrveshjen e katër partive kryesore politike të Maqedonisë, lidhur me Ligjin për vetadministrimin lokal dhe inkurajonë Parlamentin që të shndërrojë ujdinë në Ligj, sa më parë që është e mundur.
Zëdhënësi i Stejt Departmentit, Richard Boucher ka thënë se shpreson që Parlamenti të miratojë Ligjin duke shtuar se kjo do të hapë rrugën për konferencën ndërkombëtare të donatorëve për të ndihuar mëkëmbjen ekonomike dhe politike të Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG