Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara,George Bush ftoi në Shtëpinë e Bardhë liderët e Kongresit për të biseduar çështjet ekonomike dhe luftën kundër terrorizmit, ndërkohë që Kongresi filloi sesionin vjetor, ku do të jenë dominante dy çështje: si të rigjallërohet ekonomia dhe të forcohet siguria e vendit.
Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë ka thënë se presidenti Bush beson se evitimi i sulmeve të reja terroriste kundër Shteteve të Bashkuara është rruga më e mirë për promovimin e rritjes ekonomike dhe ka kërkuar dhjetra miliarda dollarë shtesë për sigurinë e vendit dhe shpenzime ushtarake.
XS
SM
MD
LG