Ndërlidhjet

SHKUP


Zëvendës kryeministri i Sebisë, Nebojsha Çoviq, kishte bisedime në Shkup me kreun shtetëror të Maqedonisë, për situatën aktuale në rajon dhe zhvillimin e marrëdhënieve bilaterale dhe
bashkëbiseduesit kanë qenë të një mendje se është e domosdoshme vigjilenca në ndjekjen e situatës në Maqedoni, në jug të Serbisë dhe në Kosovë.
Nebojsha Çoviq takoi edhe të deleguarin sepecial të Bashkimit Evropian, Alain Le Roy, me të cilin ka biseduar lidhur me “situatën në Maqedoni,në Kosovë dhe në jug të Serbisë, respektivisht Luginën e Preshevës-tre pika këto që nuk duhet të ndahen”, ka thënë Çoviq.
XS
SM
MD
LG