Ndërlidhjet

SHKUP


I deleguari special i Bashkimit Evropian në Maqedoni, Alain Le Roy thotë se “sipas njohurive të tyre nuk ka kurrfarë terreni për ndonjë ofenzivë pranverore në Maqedoni, pavarësisht nga ato që fliten apo vëmendja që i kushtohet”.
“Mund të ketë ndonjë element individual, të izoluar që ka interesim të provokojë dhe tërheqë vëmendjen”, ka thënë Le Roy në një interevistë për radion “Evropa e Lirë”, por ka shfaqur besimin se “nuk ka asnjë tentativë shqetësuese dhe secila palë duhet të qëndrojë e qetë”.
XS
SM
MD
LG