Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Sebisë, Zoran Gjingjiq pret që udhëheqja e Malit të Zi të propozojë referendumin si zgjidhje të krizës në federatë, në takimin e zyrtarëve më të lartë federalë e republikanë dhe Bashkimit Evropian, të caktuar për 29 janar.
“Pa ate deklarim në referendum nuk mund të arriijmë marrveshje për ruajtjen e shtetit”, ka thënë Gjingjiq dhe ka shfaqur bindjen se “shumica e malazezëve do të deklarohen për shtet të përbashkët” me Serbinë.
XS
SM
MD
LG