Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti Jugosllav, Vojisllav Koshtunica thotë se liderët e Serbisë dhe Malit të Zi, dy republikave të fundit të federatës jugosllave, janë dakorduar të vazhdojnë dialogun me qëllim të ristruktuimit të raporteve të tyre.
Ekspertët malazezë dhe serbë duhet të takohen në 4 shkurt në selinë e Bashkimit Evropian në Bruksel për bisedime të fokusuara në ekonominë, e pritet të vazhdojnë pastaj në Jugosllavi, me qëllim të arritjes së ujdisë deri nga fundi i shkurtit.
Bashkimi Evropian mendon se një federatë e reformuar jugosllave do të ishte shumë më mirë se sa fragmentarizimi.
XS
SM
MD
LG