Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

KAJRO


Liga Arabe, duke iu përgjegjur kritikave të rrepta të Uashingtonit ndaj liderit palestinez, thotë se Arafat është president i palestinezëve, dhe se duhet të gjykohet me të njëjtin arshin sikurse kryeministri izarelit, Ariel Sharon, thuhet në një kumunikatë të saj.
Presidenti George Bush shfaqi mbrëmë “dëshpërimin e tij” me Yasser Arafat, e tha se lideri palestinez duhet të bëjë të gjitha përpjekjet që të eliminojë terrorin nga Lindja e Afërt.
XS
SM
MD
LG