Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ambasadori Xhejms Hollms po qëndron sot në Kosovë, për të shqyrtuar mbështetjen për procesin e paqes në Maqedoni. Gjatë qëndrimit në Prishtinë, ai do të takohet më ambasadorin amerikan Xhon Mensiz dhe liderë politikë vendorë dhe ndërkombëtarë.
Ambasadori Hollms është emëruar këshilltar special për Europën Juglindore në zyrën për çështje europiane dhe euro-aziatike të Departamentit të Shtetit, më datë 11 janar të këtij viti dhe në këtë detyrë ai do të përqëndrohet gjerësisht në Maqedoni dhe në çështjet e tjera rajonale – kumton zyra amerikane në Prishtinë.
XS
SM
MD
LG