Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjatë vizitës së sotme në Prishtinë, ambasadori Xhejms Hollms është treguar optimist lidhur me zhvillimet në Maqedoni dhe zbatimin e marrëveshjes së Ohrit të nënshkruar nga subjektet relevante politike të Maqedonisë.
Ambasadori Holms është takuar me shefin e zyrës amerikane në Prishtinë, Xhon Mensiz dhe liderë politikë vendorë dhe ndërkombëtarë.
Xhejms Hollms është emëruar këshilltar Special për Europën Juglindore në zyrën për çështje europiane dhe euro-aziatike të Departamentit të Shtetit, më datë 11 janar të këtij viti.
XS
SM
MD
LG