Ndërlidhjet

VIENË


Nacionalistët në Serbi, Mal të Zi dhe Maqedoni, po krejnë akte të paramenduara obstruksioni dhe shqetësimi, duke bërë telefonata dhe mbishkrime kërcënuese dhe duke adresuar fjalime urrejtje – ka deklaruar sot Aron Rods, drejtor ekzekutiv i Federatës për të Drejtat e Njeriut në Komitetin Ndërkombëtar të Helsinkit.
Rodes tha se shqetësime serioze vijnë nga Serbia dhe se zyrës së Komitetit të Helsinkit atje i kanë arritur shumë telefonata anonime që aludojnë deri edhe për dhunë fizike.
XS
SM
MD
LG