Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

KOMBET E BASHKUARA


Lideri i përkohshëm i Afganistanit, Hamid Karzai ka kërkuar nga Këshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkuara që të autorizojë zgjerimin e forcës Ndërkombëtare të Sigurisë edhe në qytete tjera, veç Kabulit, duke thënë se formimi i armatës dhe forcave policore kombëtare do të marrë kohë.
Këshilli ka shfaqur gatishmërinë që të zgjerojë asistencën e nevojshme për popullin afgan, por nuk ka premtuar rritjen e forcës Ndërkomëtare të Sigurisë.
XS
SM
MD
LG