Ndërlidhjet

MADRID


Kryeministri i Spanjës, Hoze Maria Aznar, ka thënë se dëshiron që misioni paqeruajtës në ish-Republikën jugosllave të Maqedonisë, t’i ngarkohet forcës europiane për reagim të shpejtë. “Mendoj se është e mundshme dhe e dëshirueshme që Maqedonia të jetë shembulli i parë i operacionalizimit të forcës dhe ne do dëshironim që për këtë çështje të vendosej deri në fund të presidencës spanjolle” – ka thënë Aznar, vendi i të cilit ka kryesinë e rradhës të Bashkimit Europian.
XS
SM
MD
LG