Ndërlidhjet

NJU JORK


Ekspertët në Forumin Botëror Ekonomik që mbahet në Nju Jork thanë se ekonomia globale po tregon shenja të mëkëmbjes,por luhatjet janë akoma të mundëshme.
Drejtori ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Horst Koehler tha se nuk ka nevojë për panik, por se akoma ka rreziqe në të cilët duhet punuar.
Zëvendës sekretari amerikan i Thesarit, Kenneth Dam, ka cituar risi pozitive dhe shenja që flasin se Shtetet e Bashkuara po dalin nga pika e fundme që arriti recesioni.
XS
SM
MD
LG