Ndërlidhjet

KARAÇI


Ndonëse ka kaluar afati i fundit për ekzekutimin e gazetarit amerikan Daniel Përll të rrëmbyer në Paikstan, autoritetet e Islamabadit dhe botuesit e “Uoll Strit Xhërnëll”, thonë se kanë besim që ai është ende gjallë. Punëdhënësi i Përll, gazeta e njohur amerikane “Uoll Strit Xhërnëll”, e shoqja e tij shtatzanë dhe Këshilli pët Marrëdhëniet amerikano-islamike, kanë apeluar për lirimin e tij. Daniel Përll u zhduk në Karaçi, ndërsa po përgatiste një material mbi ektremizmin islamik.
XS
SM
MD
LG