Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

MUNIH


Sekretari i përgjithsëm i NATO-së, George Robertson, po në konferencën e Munihut ka thënë se Aleanca duhet të thellojë marrdhëniet e saja me Rusinë që të përfshihen më shumë çështje se terrorizmi.
Robertson tha se NATO synon të punojë me Rusinë si me një partner të barabartë në rrugë të reja në të mirën e dy-anëshme, por ka shtuar se duhet pasur kujdes për ruajtjen e kohezionit të NATO-s dhe autonominë e veprimit të dy palëve.
XS
SM
MD
LG