Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BRUKSEL


Ekspertë nga Mali i Zi dhe Serbia kanë nisur bisedimet për të ardhmen e federatës, nën patronazhin e Baskimit Europian që në statusin e vëzhguesit, po kontribuon me asistencë ligjore dhe teknike. Ndonëse palët, kanë arritur në Bruksel me pikëpamje të ndryshme mbi natyrën e raporteve që dy republikat do duhet të ndërtojnë tash e mbrapa, zyrtarët serbë dhe ata europianë, shpresojnë se mund të arrihen ende kompromise.
XS
SM
MD
LG