Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara ,George Bush ka përsëritur edhe njëherë vërejtjen se Amerika nuk do të lejojë ata që ai i quan shtete terroriste të fusin në dorë armë bërthamore, kimike apo biologjike.
Duke folur në një bazë të forcave ajtrore në Floridë, Bush tha se shtetet terroriste dhe aleatët e terroristëve janë një bosht i së keqes që synojnë armët për zhdukje në masë dhe u ka tërhequr vëmendjen se Shtetet e Bashkuara nuk do të lejojnë që regjimet më të rrezikshme në botë të kërcënojnë Amerikën me armët më shkatërruese.
XS
SM
MD
LG