Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara ,George Bush i ka paraqitur Kongresit buxhetin për vitin fiskal 2003 në shumë prej 2.12 milion milionë dollarë që parasheh rritjen më të madhe të mjeteve për forcat e armatosura dhe mbrojtjen e vendit.
Propozim- busheti i presidentit Bush përfshinë një rritje prej 48 miliardë dollarë për Departamentin e Mbrojtjes dhe dyfishimin e shpenzimeve për sigurinë e vendit prej 37 miliardë dollarë.
Do të shkurtohen fondet për shumë programe të brendëshme, që Bush i sheh si të pavlefshme, dhe do të reduktohet gjithashtu edhe ndihma për vendet e jashtëme.
XS
SM
MD
LG