Ndërlidhjet

HAGË


Tribunali i Kombeve të Bashkuara për krime lufte konfirmoi se gjykimi i Sllobodan Millosheviqit të akuzuar për krime lufte, krime kundër njerëzimit dhe krimin e gjenocidit, do të fillojë benda një jave, në 12 shkurt, në ora 9 e 30 minuta.
Në komunikatën e Gjykatës thuhet se evidencat iniciale do të fokusohen në aksionet e ish-presidentit jugosllav gjatë vërsuljes të vitit 1998-99 kundër Kosovës e më vonë Gjykata do të dëgjojë dëshmitë për akuzat që përfshijnë luftërat nga vitet 1991-95 në Kroaci dhe në Bosnjë.
XS
SM
MD
LG