Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan ka tërhequr vërejtjen se bota mund të ballafaqohet me probleme të ashpra sigurie në të ardhmen deri sa tu jepet shpresë miliarda njerëzve që rropaten për mbijetesë në vendet në zhvillim dhe u ka bërë thirrje vendeve të zhvilluara dhe korporatave që të bëjnë më shumë për të ndihmuar popujt më të varfër të botës.
Kofi Annan ka bërë këtë mesazh në fjalimin përmbyllës të takimit të Forumit Ekonomik Botëror në Nju Jork dhe ka sfiduar vendet e fuqishme dhe korporatat që të rrisin mbështetjen e tyre për vendet e varfëra që të dëshmojnë se kritikët e globalizimit gabohen.
XS
SM
MD
LG