Ndërlidhjet

VATIKAN


Papa Gjon Pali i Dytë sërish u ka tërhequr vëmendjen shkencëtarëve që të mos lozin punët e Perëndisë duke u dhënë shtytje të mëtejshme përparimeve moralisht të diskutueshme të medicinës.
Papa ka thënë se njerëzit nuk duhet t’i lejojnë vetes të besojnë se avancimet teknologjike e bëjnë të plotfuqishëm sojin njeri.
Papa u ka thënë besimtarëve se jeta njerzore është dhuratë e Zotit dhe nuk duhet të konsiderohet si mall apo pronë.
XS
SM
MD
LG