Ndërlidhjet

VETON SURROI


Korniza kushtetuese objektivisht ka krijuar disa kufizime në jetën tonë politike fundja edhe me një numër jashtëzakonisht të lartë, të themi, në çështjen e përfaqësimit të diskriminimit pozitiv ndaj minoriteteve. Kështu që një numër shumë i vogël i votave ka krijuar një hapësirë shumë të madhe vendosëse brenda parlamentit. Por këto janë gjëra që janë në kornizë dhe në ato në këto zgjedhje nuk kanë mundur të ndryshohen, kështu që duhen respektuar si të tilla.
XS
SM
MD
LG