Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtyrja e zgjidhjes së statusit final të Kosovës shkon në dëm të ndërtimit dhe zhvillimit të mëtejshëm të institucioneve demokratike të saj, ka vlerësuar drejtori i Aksionit për Iniciativë Civile të Kosovës,Ylber Hysa në një konferencë mbajtur këto ditë në Uashington kushtuar gjasave afatgjate për stabilizim në Ballkan.
Siç ka vlerësuar Ylber Hysa, disa anëtarë të Bashkimit Evropian dëshirojnë partner më të dobët në Kosovë që të shtyhej më lehtë çështja e
komplikuar e statusit final.
XS
SM
MD
LG