Ndërlidhjet

BEOGRAD


Fondi për të Drejtën Humanitare ka ftuar koalicionin “Kthimi” dhe Rada Trajkoviçin që të ngrenë në qeverinë e Serbisë, çështjen e veprimtarisë së “Rojeve të urës”, Oliver Ivanoviçit dhe policëve ilegalë të Ministrisë së Brendshme të Serbisë që operojnë në pjesën veriore të Mitrovicës.
“Banorët e pjesës veriore të Mitrovicës, e dinë se aty qëndrojnë rreth 500 pjesëtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë të veshur si civilë, dhe ekzekutues të shumë krimeve në Kosovë” – pohon Fondi për të Drejtën Humanitare me seli në Beograd.
XS
SM
MD
LG