Ndërlidhjet

BEOGRAD


Fondi për të Drejtën Humanitare me seli në Beograd pohonë në një komunikatë se “të gjithë banorët e veriut të Mitrovicës e dijnë se atje gjenden rreth 500 pjestarë të Ministrisë së Brendëshme të Serbisë të veshur në civilë dhe shum ekzekutues të krimeve në Kosovë”.
Ky Fond ka ftuar koalicionin “Kthimi” dhe Rada Trajkoviq që të ngrenë në qeverinë në Beograd çështjen e veprimtarisë së “Rojeve të Urës”, Oliver Ivanoviqit dhe policëve ilegal të Ministrisë së Brendëshme të Serbisë që operojnë në pjesën veriore të Mitrovicës.
XS
SM
MD
LG