Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presdenti, George Bush, gjatë takimit që kishte mbrëmë me kryeministrin zraelit në Uashington ka thënë se Shtetet e Bashkuara preferojnë formimin e një shteti palestinez, i cili do të njihte të drejtën e Izraelit për egzistim dhe sërish i ka bërë thirtje Yasser Arafatit që të bëjë çdo gjë të mundëshme në pushtetin e tij për luftimin e terrorizmit.
Nga ana e tij, Ariel Sharon ka akuzuar Arafatin të ketë ndërmarrë “strategjin e terrorit” dhe tha se e sheh Arafatin si një “pengesë për paqën”, duke bër thirrje për rritjen e presioneve ndaj tij.
XS
SM
MD
LG