Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qeveria e Serbisë është unanime që shtetasit jugosllavë, të akuzuar për krime lufte, duhet të shkojnë në Hagë vullnetarisht, ka thënë ministri serb i Drejtësisë,Vlladan Batiq.
“Gjykata i kërkonë dhe ne nuk mund të sfidojmë bashkësinë ndërkombëtare”, ka thënë Batiq, në një intervistë për gazetën “Politika”.
“Ai që ka përgjakur duart në emër të serbizmit duhet edhe të përgjigjet para Gjykatës së Hagës, para njerëzve dhe historisë”, ka thënë ministri serb i Drejtësisë.
XS
SM
MD
LG