Ndërlidhjet

OTAVË


Shefat e financave të Grupit të Shtatë vendeve më të zhvilluara të botës kanë shfaqur optimizëm që ekonomia botërore së shpejti do ti shmanget rënies së përgjithshme, që veçanërisht ishte evidente pas sulmeve të 11 shtatorit.
Ministrat e financave dhe guvernatorët e bankave qëndrore të G-7, Shteteve të Bashkuara, Kanadasë, Britanisë, Francës, Gjermanisë, Italisë dhe Japonisë i bënë këto vlerësime në takimin në Kanada.
XS
SM
MD
LG