Ndërlidhjet

SHKUP


Banorët e fshatit Forinë afër Gostivarit, bllokuan rrugën për të mos lejuar patrullimin policor në këtë fshat, që ishte i prekur nga lufta e vitit të kaluar në Maqedoni.
Zëdhënësi qeveritar Zoran Tanevski ka thënë se për shkak të kësaj bllokade partullat policore dhe një grup i vëzhguesve ndërkombëtar ishin detyruar të kthehen.
Zyrtari lokal Shaban Shaliu ka thënë se para hyrjes së patrullave policore nbë këtë fshat duhet të miratohet ligji i amnistisë dhe të largohen postblloqet policore.
XS
SM
MD
LG