Ndërlidhjet

UASHINGTON


Liderët e dy paneleve të Kongresit të Shteteve të Bashkuara paraljmëruan seanca të gjëra dëgjimi lidhur me ate se për ç,arsye Agjencia Qendrore e Zbulimit,CIA ,dhe agjencit tjera dështuan të parandalojnë sulmet terroriste të 11 shtatorit.
Zyrtarët e Shteteve të Bashkuara thonë se ata nuk kanë anashkaluar asnjë fije informate zbulimi që do të kishte dhënë alarm specifik për sulmet, por komisionet do të shohin nëse organet e zbulimit janë ashtu të strukturuara dhe bazuara që lënë shteg të tillë që Shtetet e Bashkuara të jenë edhe më tej të zbuluara për sulme të mëtejshme të mëdha terroriste.
XS
SM
MD
LG