Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shkencëtarë në Shtetet e Bashkuara njoftojnë se kanë klonuar me sukses, për të parën herë, një mace shtëpie. Kërkuesit e Universitetit të Teksasit, zbuluan dje kotelen dy muajshe e cila duket në gjendje mëse normale. Historia e klonimeve të kafshëve nga qeliza të të rriturve, nisi me delen Dolli dhe vazhdoi me një variacion kafshësh të klonuara, listë e cila përmbyllet me macen e quajtur Si-Si.
XS
SM
MD
LG